Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση για την εξέταση των αυριανών μαθημάτων

Ένα ερώτημα που ταλαιπωρεί αρκετούς φοιτητές είναι το τι θα γίνει με τα αυριανά μαθήματα.  Κατανοούμε απόλυτα την σύγχυση που επικρατεί αναφορικά με το αν θα διεξαχθεί η εξεταστική αύριο, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη γραμματεία του τμήματος. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι υπάρχει:
  1. Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Διδασκόντων που καλεί τα μέλη του να εκφράσουν συμβολικά τη διαμαρτυρία τους, με αποχή από τα διδακτικά καθήκοντα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Γενικής Συνέλευσης καθηγητών και φοιτητών.  
  2. Η αίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου των φοιτητών του τμήματός μας προς την κοσμητεία και την πρυτανεία  για αναστολής της αυριανής εξεταστικής. 
  3. Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, ότι στην περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές του πανεπιστημίου απορρίψουν το αίτημα μας, θα υπάρξει "θεσμικό σπάσιμο" της εξέτασης  μαθημάτων των οποίων οι διδάσκοντες  δεν ακολουθήσουν τις αποφάσεις των παραπάνω συνδικαλιστικών οργάνων. Κάτι με το οποίο βέβαια διαφωνήσαμε αφού θα οδηγήσει στην περαιτέρω περιπλοκή της κατάστασης, αλλά σεβόμαστε αφού είναι απόφαση του συλλόγου. 
Με τα παραπάνω δεδομένα συμπεραίνουμε πως η εξέταση των αυριανών μαθημάτων μάλλον θα αναβληθεί. Εκφράζουμε όμως την δυσαρέσκεια μας στον ερασιτεχνικό  χειρισμό του θέματος από το προεδρείο του συλλόγου μας που ενήργησε με μεγάλη καθυστέρηση με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να πει με απόλυτη βεβαιότητα το τι θα γίνει με την εξέταση των αυριανών μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου