Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία προς την ΠΑΣΠ ΠΤΔΕ και την πρόεδρο του συλλόγου!


Καταγγέλλουμε τη παράταξη της ΠΑΣΠ που για άλλη μια ακόμα φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Χρησιμοποιώντας μεθόδους που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω προσπαθεί να φιμώσει τη φωνή μας!

Στο σημερινό Δ.Σ. 2/12/2011 η πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών εκτός της προκλητικής συμπεριφοράς που έχει σε κάθε Δ.Σ., σήμερα ξεπέρασε τα όρια. Διέκοψε τον εκπρόσωπο μας, κατά την διάρκεια που εξέφραζε τις θέσεις μας και άρχισε να τον τραβάει επίμονα, θέλοντας να τον βγάλει δια της βίας έξω από το γραφείο του συλλόγου!!! Φώναζε μάλιστα «δεν σε θέλω εδώ μέσα πέρνα έξω…Εδώ κάνω κουμάντο εγώ». Στη συνέχεια και αφού δέχτηκε τις έντονες αποδοκιμασίες των υπολοίπων παρατάξεων, άρχισε να βρίζει χυδαία και τους άλλους εκπροσώπους φοιτητών και αποχώρησε προσωρινά από το γραφείο.

 Εννοείτε βέβαια πως οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ ΠΤΔΕ αλλά και άλλων τμημάτων επικροτούσαν την συμπεριφορά της και συνέχισαν να μιλούν άσχημα. Ενημερωτικά και μόνο αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος οφείλει να είναι αντικειμενικός και να μην μεροληπτεί υπέρ της παράταξής του.

Αυτό το περιστατικό βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο. Οι συνάδερφοι της ΠΑΣΠ  απαξιώνουν με τη συμπεριφορά τους το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πολλές φορές ενεργούν ερήμην αυτού και αντίθετα από τις αποφάσεις του, ενώ θυμούνται το καταστατικό όποτε τους βολεύει. Όλοι θυμόμαστε τις περσινές  τους δηλώσεις πως  «ο σύλλογος είναι η ΠΑΣΠ και η ΠΑΣΠ ο σύλλογος».

Ο κόσμος όμως σιγά-σιγά τους καταλαβαίνει και τους γυρίζει την πλάτη!

Ότι και να κάνετε συνάδερφοι θα έχετε την ίδια τύχη με τη μειοδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την οποία στηρίζετε με κάθε τρόπο, τα τελευταία δύο χρόνια.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΤΔΕ στέλνουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δε φιμωνόμαστε και δε φοβόμαστε τους τραμπουκισμούς και την τρομοκρατία. Καταγγέλλουμε αυτές τις φασιστικές πρακτικές που ακυρώνουν κάθε έννοια δημοκρατίας καθώς και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών εντός του πανεπιστημιακού χώρου!

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΣΙΦΛΙΚΙ  ΚΑΝΕΝΟΣ…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου