Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των εισαγομένων όλων των κατηγοριών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ (Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των εισαγομένων στον αριθμό εισακτέων με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ ή ΕΠΑΛ-Α΄ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.)

Για την εγγραφή τους οι πρωτοετείς φοιτητές, οι ίδιοι ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση για εγγραφή (δίνεται από την υπηρεσία)

  1. Αστυνομική ταυτότητα και φωτοτυπία επικυρωμένη αυτής

  1. Απολυτήριο Λυκείου και επικυρωμένη φωτοτυπία αυτού

  1. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, συμπληρωμένο με τα ατομικά στοιχεία, ότι ο/η φοιτητής/τρια δεν είναι εγγεγραμμένος/η σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή πιστοποιητικό διαγραφής από άλλο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, όπου ο/η φοιτητής/τρια ήταν ήδη εγγεγραμμένος/η (δίνεται από την υπηρεσία)

  1. Βεβαίωση Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επικυρωμένο αντίγραφο αυτής {μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%)}

  1. Έξι (6) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας

  1. Για τους άρρενες φοιτητές (προαιρετικά)  πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα αρρένων ή πιστοποιητικό γέννησης από όπου να προκύπτει το μητρώο αρρένων (το δικαιολογητικό αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να χορηγηθεί αυθημερόν το πιστοποιητικό για την αναβολή στράτευσης)

Για τα επιπλέον δικαιολογητικά των ειδικών κατηγοριών πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου