Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οδηγίες Ορκωμοσίας Εαρινού Εξαμήνου 2011-2012


Για  τους αποφοίτους μας

  Γνωρίζουμε ότι η τελετή της απονομής του πτυχίου σας είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή τη δική σας και των γονιών σας. Μια όμορφη περίοδος της ζωής σας ολοκληρώνεται και μια καινούργια ξεκινά, πιο απαιτητική ίσως, με περισσότερες ευθύνες και προκλήσεις, αλλά εξίσου συναρπαστική.

 Για να απολαύσετε λοιπόν την τελετή αυτή, πρέπει να ακολουθήσετε τις υποδείξεις των στελεχών των δυο Γραμματειών (ΠΤΔΕ και ΠΤΠΕ), σχετικά με το σεβασμό του χώρου του θεάτρου Ερωφίλη (που ευγενικά μας παραχωρεί ο Δήμος Ρεθύμνης).  ‘Ολοι οι απόφοιτοι θα καταλάβουν τις θέσεις μπροστά ακριβώς από τη σκηνή του θεάτρου στα σημεία, που θα έχουν προσδιοριστεί Οι γονείς και οι φίλοι σας θα καταλάβουν τα υπόλοιπα καθίσματα δεξιά και αριστερά των κεντρικών διαζωμάτων.

   Κατά την απονομή κάθε φοιτητής θα προσέρχεται στη σκηνή, θα παραλαμβάνει το πτυχίο του και κατόπιν θα αποχωρεί από το χώρο του θεάτρου, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός επάνω στη σκηνή- και ο κίνδυνος ατυχήματος-, η ταλαιπωρία και ο εκνευρισμός. Η παράκληση αυτή ισχύει και για τους γονείς και τους φίλους σας, που θερμά παρακαλούνται να μην εγκαταλείπουν τις θέσεις τους για τη λήψη φωτογραφιών. Η τελετή θα ξεκινήσει ακριβώς στις 9.00, για αυτό παρακαλείσθε να προσέλθετε χωρίς καθυστέρηση στο χώρο της τελετής.

  Εκ μέρους του προσωπικού των Γραμματειών των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αγωγής, σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη.

Φιλικά,
Ελένη Μουντάκη
Γραμματέας της Σχολής Επιστημών Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου